R

s4mining.com Güvenilir mi ?

s4mining.com Güvenilir mi ? (Yerli Bulut Madenciliği Şirketi)
Türkiye merkezli yerli bulut madenciliği açığını iddialı bir girişim ile dolduran s4mining.com grubu, Türkiye teknoloji endüstrisinde adından söz ettiren sadecehosting, radore hosting ve webrazzi gibi projelerin kurucularından oluşan 20 yatırımcı girişimci ile kurulan bulut madenciliği şirketidir.
S4mining.com gerçek madenciliğe dayanıyor mu ? Yoksa ponzi mi ?
S4mining.com şirketi reel coin madenciliği tesisi ile gerçek kazım/üretim yaparak kontratlarda vaad edilen kar dönüşlerini kaynaklandırmaktadır.
S4mining.com Kazım/üretim kapasitesi ne kadar?
s4mining.com makinelerinin sahip olduğu kazım gücü kapasitesi Bitcoin için 16.500 THs , Ethereum için 150.000 MHs dir.
S4mining.com Güvenilir mi ?
s4mining.com kontrat kapsamında bulut madencinin sizin için ürettiği coinleri dilediğiniz cüzdan adresine çekebilmenize olanak tanır. Çekim konusunda şu ana kadar s4mining.com ile ilgili şikayet olmamıştır. Bu nedenle s4mining.com güvenilirdir.
Nasıl Başlarım ?
Yukarıdaki kayıt ol butonuna tıkladıktan sonra 10 saniye içerisinde mail adresi, şifre ve telefon numarasıyla üyeliğinizi oluşturun ve mail adresinize gelen aktivasyon linkiyle hesabınızı aktif edin.
Bundan sonra yapmanız gereken tek şey bütçenize uygun bir bulut madenci paketi satın almak. Her paket için günlük, haftalık, aylık ve yıllık kar miktarları verilmektedir.
R

Hiç yorum yok

Blogger tarafından desteklenmektedir.